vakgarageverheul_storingsdiagnose

STORINGSDIAGNOSE

Een lampje op het dashboard dat plotseling begint te branden. U heeft er vast wel eens mee te maken gehad. Niet altijd direct reden tot paniek, maar het is wel raadzaam zo snel mogelijk langs de garage te rijden om de auto te laten uitlezen. 
Hedendaagse auto’s zitten vol met elektronica. Hierdoor zijn ze steeds sneller, comfortabeler, zuiniger en slimmer geworden. Het nadeel hiervan is dat ze gevoeliger zijn geworden voor storingen en steeds complexer zijn geworden. Autostoringen zijn voor een regulier autobedrijf ook steeds lastiger op te lossen. Vakgarage Verheul in Barneveld beschikt over geavanceerde apparatuur en professioneel opgeleid werkplaatspersoneel om een auto diagnose op te stellen. U hoeft dus niet meer naar de dealer.

Wanneer u uw auto bij ons brengt voor een storingsdiagnose, lezen we deze uit. Ook proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen. We vragen u bijvoorbeeld wanneer en hoe vaak de storing zich voordoet. Vervolgens stellen wij de oorzaak van de storing vast na grondige analyse.
We streven ernaar om u niet nog eens te laten terugkomen met dezelfde foutmelding. Uiteraard overleggen we altijd met u wat we hebben gevonden en wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele reparatie. We proberen daarbij altijd naar de voor u voordeligste oplossing te zoeken.

Heeft u een storing in uw auto? Wij lezen alle storingen zoals een motorstoring, ABS-storing, airbagstoring en een transmissiestoring uit. Ongeacht het merk of type auto.