vakgarageverheul_uitlijnen

UITLIJNEN EN BALANCEREN VAN UW AUTO

Uw auto uitlijnen is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Een auto die niet juist uitgelijnd is, kan een onnodige kostenpost zijn en bovendien is dit ook onveilig. Uw auto uitlijnen is daarom een goedkope oplossing om veel geld te besparen.

U kunt de uitlijning van uw auto het best laten controleren wanneer u tijdens het rijden merkt dat het sturen te licht of juist te zwaar gaat, uw auto scheeftrekt of wanneer de auto teveel brandstof verbruikt. Als richtlijn houden we hierbij aan dat u dit het best jaarlijks of elke 20.000km kan laten controleren. Daarnaast kan de uitlijning scheef gaan wanneer u bijvoorbeeld een stoeprand hebt geraakt, bij twijfel is het verstandig dit altijd even te laten controleren!

Bij Vakgarage Verheul is de meest moderne apparatuur aanwezig om de uitlijning van de auto te controleren en indien nodig ook juist uit te lijnen. De kosten voor het uitlijnen verschilt per auto en model, voor een correcte inschatting van de kosten kunt u daarom het best contact opnemen met ons.

Heeft uw voertuig een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze natuurlijk combineren met het uitlijnen en balanceren van uw voertuig.